CEWE ÜDVÖZLŐKÁRTYA & képeslap készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

CEWE Fényképes üdvözlőkártya és üdvözlőlap rendelés

Tekintse meg a CEWE ÜDVÖZLŐKÁRTYÁK széles választékát!

Üdvözlőkártya fotópapíron 10 db/csomag

1290 Ft-tól* CEWE Fényképes üdvözlőkártya fotópapíron
Ennél személyesebb üdvözlet már nem is lehetne: fotópapírra nyomtatott jókívánságai, melyet digitális fényképével és dizájnelemekkel egészíthet ki ízlés szerint!
Szoftver letöltés

Klasszikus üdvözlőkártya 10 db/csomag

3490 Ft-tól* CEWE Fényképes klasszikus üdvözlőkártya rendelés
Klasszikus üdvözlőkártya az élet különleges pillanataihoz - nem kell más hozzá csak legszebb digitális képe és letölteni a számos alkalomhoz illő dizájnelem közül a legmegfelelőbbet.
Szoftver letöltés

XL rövid oldalon hajtott üdvözlőkártya

3990 Ft-tól* CEWE XL rövid oldalon hajtott üdvözlőkártya készítés
Egyedileg tervezett üdvözlete óriási, XL méretben! Az előlap és hátlap is egyedileg tervezhető. Az üdvözlőkártyát 10 db-os csomagban, fehér borítékkal együtt küldjük.
Szoftver letöltés

XL hosszú oldalon hajtott üdvözlőkártya

3990 Ft-tól* CEWE XL hosszú oldalon hajtott üdvözlőkártya készítés
Alakítsa az XL üdvözlőkártya külső és belső oldalait ízlésének megfelelően. Akár álló és fekvő formátumban is elkészítheti, csak egy frappáns üdvözlőszöveg és fényképe kell hozzá.
Szoftver letöltés

Klasszikus képeslap 10 db/csomag

2390 Ft-tól* CEWE Klasszikus képeslap rendelés
Klasszikus képeslap, melyet kedvenc fényképével dekorálhat! Csak engedje kreativitását szárnyalni és válasszon fényképe mellé alkalomhoz illő, letölthető dizájnelemet is.
Szoftver letöltés

XL képeslap 10 db/csomag

2290 Ft-tól* CEWE XL képeslap rendelés
Dobja fel üzenetét saját tervezésű XL képeslappal, melynek első oldalát fotójával, kis szövegekkel és dizájnelemekkel díszíthet. A hátoldalán a hivatalos postai forma szerepel.
Szoftver letöltés

CEWE ÜDVÖZLŐKÁRTYÁK a különleges alkalmakra

Az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverünkkel megrendelt üdvözlőlapok nem csak fotókat, de személyes üzeneteket is tartalmazhatnak. Gyorsan és egyszerűen tud meghívókat, köszönőlapokat akár közvetlenül a címzett részére is küldeni, de termékeit kérheti akár 10 db-os csomagban is – házhoz szállítással otthonába is, hogy a lapokat személyesen is alá tudja írni.

Születésnapra, nyaralás során, keresztelőre vagy esküvő utáni köszönőajándékként – hosszú vagy rövid oldalon hajtott, két vagy négyoldalas nyomtatással, akár 13 x 18 cm méretben, borítékkal vagy boríték nélkül – felsorolni is nehéz, milyen alkalmakhoz kínáljuk széles kínálatunkat!