CEWE FALI DEKORÁCIÓ készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

CEWE Fali dekorációk

Tekintse meg a CEWE FALI DEKORÁCIÓK széles választékát!

Vászonfotó

4990 Ft-tól* CEWE Vászonfotó, vászonkép készítés
Művészvászonra nyomtatva és vakkeretre erősítve legszebb képei a szoba ékességévé válnak! A CEWE Fali dekoráció egy igazán különleges ajándék szeretteinek!
Szoftver letöltés

Poszter fotópapíron

499 Ft-tól* Poszter készítés eredeti fotópapírra
Legyen szó balatoni naplementéről készült fényképről, vagy egy jeles családi eseményről - fotói megérdemlik a nagyobb figyelmet, fotópapíros poszter méretben!
Szoftver letöltés

XXL poszter

1490 Ft-tól* CEWE XXL Poszter készítés
Legszebb emlékeit megörökítő digitális fényképei óriási, XXL poszter méretben. Így biztosan nem vesznek el a legapróbb részletek sem kedvenc fotójáról!
Szoftver letöltés

Alu fotó

6490 Ft-tól* Alu fotó poszter készítés
Legszebb fényképei különleges fémes csillogásban. Az eredeti, minőségi fotópapírra nyomtatott, alumínium lapra helyezett fényképe mutatóssá teszi a nappali falát.
Szoftver letöltés

Akrilüveg fotó

7490 Ft-tól* Akrilüveg fotó poszter rendelés
Sejtelmes csillogás és lenyűgöző színmélység egyben: ezt érheti el az eredeti fotópapírra nyomtatott, akrilüveg mögé rejtett kedvenc digitális fényképével.
Szoftver letöltés

Galéria fotó

9990 Ft-tól* CEWE Galéria fotó készítés
Mintha képei galériában lennének: UV direkt nyomtatással fényképe 4 mm vastag akrilüveg mögé nyomtatjuk és a kép hátulját 3 mm vastag alumínium lapra helyezzük!
Szoftver letöltés

CEWE FALI DEKORÁCIÓ rendelés saját elképzelései alapján

Nemcsak otthonát, de irodáját is hangulatossá varázsolják álomgyönyörű felvételei. A vászonfotóktól kezdve az XXL méretű poszterig számos lehetőséget kínálunk, hogy minél változatosabban dekorálhassa a különböző helységeket otthonában. A modern stílus kedvelőinek ajánljuk az akrilüveg- vagy az alufotó rendelését, de ha igazán különlegeset szeretne, akkor a galériafotó a tökéletes választás. A galériafotó gyártása során a kiválasztott fotót UV direktnyomtatással 4 mm vastag akrilüveg mögé helyezzük, majd a nyomatot egy alumínium lemezre helyezzük. Az UV direktnyomtatásnak köszönhetően tartós, ellenálló, ragyogó színeket kapunk.

Bármilyen témáról rendelhet posztert fotópapíron is, már 20 x 30 cm-es mérettől. Az XXL poszter nyomtatással akár 1 x 3 méteres képeket is rendelhet, többféle papírtípusra nyomtatva. Lehetősége van egy fotóból több elrendezésű, többrészes dekorációt is rendelni. Vászonfotó rendelés esetén a legegyszerűbb, ha mindjárt a képkeretet is nálunk választja ki. Visszafogott, klasszikus vagy színes? Keretink minden igényt kielégítenek!

Alufotónk nem véletlenül dísze minden modern otthonnak. A 7 szín nyomtatásnak a tökéletes színek, a matt felületnek pedig a tükröződésmentes felület köszönhető. Termékeinket rengeteg méretben kínáljuk, sőt biztos, hogy a 4 féle, opcionálisan választható fali rögzítő módszer között is megtalálja az Ön falához illőt!

Rendelje meg a CEWE FALI DEKORÁCIÓT ingyenes szoftverünkkel saját fotóiból, vagy a galériánkból kiválasztott képek valamelyikéből.