XXL CEWE FOTÓKÖNYV készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

XXL CEWE FOTÓKÖNYV - álló formátum - 28x36 cm
  • XXL CEWE FOTÓKÖNYV
  • Papírtípusok
  • Borítótípus
  • Árak

XXL CEWE FOTÓKÖNYV termékinformáció

 

Az igazi hatásvadászoknak!

Az új formátumú, XXL CEWE FOTÓKÖNYV készítés a nagyra vágyók igényeit is kielégíti - végre itt a lehetőség, hogy a legszebb digitális fényképeit álló formátumban, igazán nagy méretben mutathassa be a családnak és a barátainak egyaránt! Így például portréfotói is az ideális, 28 x 36 cm méretben jelennek meg! A kemény borítót digitális felvételeivel, ingyenesen letölthető, alkalomhoz illő hátterekkel és egyedi kísérőszövegeivel saját maga készítheti el. A kemény borítós XXL CEWE FOTÓKÖNYV strapabíró, ráadásul taszítja a szennyeződéseket.

Termékinformációk

Méret:

kb. 28 x 36 cm (zárt)

Oldalszám:

26 oldaltól max. 178 oldalig

Szállítási idő:

8-10 munkanap*

*extra matt esetén 10-15 munkanap

XXL álló CEWE FOTÓKÖNYV – digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatású 28x36 cm XXL álló CEWE FOTÓKÖNYV készítés során csakis csúcsminőségű papírt alkalmazunk, melynek vastagsága 200 g/m².

42x30 cm méretű fotókönyv lakkozott típusban

Digitális nyomtatás - magasfényű

XXL méretű, álló formátumú CEWE FOTÓKÖNYVÉT immáron magasfényű típusban is megrendelheti. A fényes lakkréteg különösen élénk színeket biztosít, valamint ellenállóvá teszi mind a belíveket, mind a borítót is a kisebb szennyeződésektől.

XXL álló formátumú extra matt könyv

Digitális nyomtatás - extra matt

Az extra matt XXL CEWE FOTÓKÖNYVNEK nem csupán a belívei, hanem a borítója is mattított eljárással készül, ami rendkívül elegáns benyomást kelt. Válassza a selymes tapintású extra matt nyomtatási technológiát kedvenc képeihez!

28x36 cm fotókönyv – kemény borítóval

Kemény borító

Az álló formátumú XXL CEWE FOTÓKÖNYV kemény borítója egyedileg tervezhető. A borító papír megnyomását követően a papír először laminálásra, majd kartonra ragasztásra kerül. A könyvgerinc kialakítása után a belívek ragasztással rögzülnek a borítóhoz. Dekorálja a borító felületét kedvenc digitális fotóival, frappáns szövegekkel és hátterekkel. Találjon ki bátran egy címet az XXL CEWE FOTÓKÖNYVNEK, melyet a könyvgerincen is feltüntethet, így könnyebben megtalálja a könyvespolcon alkotását!

 

CEWE FOTÓKÖNYV Digitális nyomtatás Magasfényű Matt fotópapír Fényes fotópapír Extra matt
XXL
(kb. 28 × 36 cm)
  • Kemény borító
13990 Ft-tól*
  • Kemény borító
17990 Ft-tól*  • Kemény borító
17990 Ft-tól*