XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV - fekvő formátum - 42x30 cm
 • XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV
 • Papírtípusok
 • Borítótípusok
 • Árak

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV termékinformáció

A legszebb pillanatoknak csakis a legjobbat!

Az XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV 42 x 30 cm méretével a lehető legelegánsabb és legigényesebb lehetőség az élet legfontosabb pillanatainak megörökítésére. Legyen szó esküvőről, álomutazásról vagy évfordulóról - a hozzá illő kemény vagy prémiumvászon borítóval, esetleg műbőr kötésben tényleg a legcsodálatosabb megoldás az emlékek felidézésre. Az XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV készítés során nem szükséges néhány oldalra zsúfolnia képeit. Akár 178 oldalasra bővített CEWE FOTÓKÖNYVÉT is elkészítjük Önnek kifogástalan minőségben, ne fogja vissza magát a képek válogatásával, feliratozásával, az emlékek leírásával!

Termékinformációk

Méret:

kb. 38 x 29 cm - kemény borító (zárt)

kb. 42 x 30 cm - műbőr kötés, prémium vászon borító (zárt)

Oldalszám:

26 oldaltól max. 178 oldalig

Szállítási idő:

8-10 munkanap*

*fotópapíros és extra matt esetén 10-15 munkanap

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatású XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV készítés során csakis csúcsminőségű papírt alkalmazunk. A műbőr kötésű és prémiumvászon borítású típusok esetében a papír vastagsága 250 g/m².

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – magasfényű papír

Digitális nyomtatás - magasfényű

A magasfényű XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV gyártás során 200 g/m² vastagságú, digitális nyomtatásra alkalmas papírt használunk. A nyomtatást követően a belívek egy különleges, fényes lakkréteget kapnak, így fognak tündökölni a CEWE FOTÓKÖNYV belső oldalai, ráadásul a lakkréteg magasabb ellenállóságot biztosít a papír számára a szennyeződések és a vízcseppek ellen.

XXL fekvő formátumú extra matt fotókönyv

Digitális nyomtatás - extra matt

Az extra matt 42x30 cm méretű könyvek lapjait 170 g/m² vastagságú digitális papírra nyomtatjuk, speciális HD tintával. Az ilyen eljárással készült könyvek matt hatású oldalaikkal szinte az ofszet hatását keltik, kiváló választás az apróbb részletek tűéles ábrázolására.

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – matt fotópapír

Matt fotópapír

A matt fotópapíros XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV belívei a klasszikus digitális fényképelőhívás során alkalmazott levilágítási technikával, fotópapírra készülnek. A papírokat ezután leporelló hajtással rögzítjük, melynek köszönhetően a fotópapíros XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV oldalai 180°-ban nyithatók.

42x30 cm fekvő CEWE FOTÓKÖNYV – fényes fotópapír

Fényes fotópapír

Az XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV egy igazán különleges, csillogó fotópapíros típusban is megrendelhető. Gyártása megegyezik a matt fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYV gyártási folyamatával. A fényképek színei a fényes fotópapíron valósággal életre kelnek, a fényes felület mélységet ad felvételeinek.

38x29 cm fotókönyv – kemény borítóval

Kemény borító

A 38x29 cm méretű, kemény borítós XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV borítója egyedileg tervezhető. A borító papír megnyomását követően a papír laminálásra, majd kartonra ragasztásra kerül. A borító gerincének kialakítása után a belívek ragasztással rögzülnek a borítóhoz. A szerkesztés közben engedje szabadjára kreativitását! Díszítse a felületet legszebb digitális fényképeivel, frappáns szövegekkel és hátterekkel. A könyv gerincére is lehetősége van írni, így könnyebben megtalálja a könyvespolcon.

 

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – műbőr kötéssel

Műbőr borító - csavarozott

A műbőr kötés - fekete vagy barna színben – exkluzív külsőt kölcsönöz az XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYVNEK. A belíveket 3 csavarral rögzítjük a műbőr borítóhoz. Így válik igazán stabillá fotókönyve.

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – prémiumvászon borítóval

Prémium vászon borító - csavarozott

A 42x30 cm XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV belíveit prémium minőségű vászon borítóba 3 csavarral rögzítjük. A prémium vászon elegáns megjelenést nyújt legszebb emlékei megörökítéséhez! Ezüst és rézvörös színekben kapható.

CEWE FOTÓKÖNYV Digitális nyomtatás Magasfényű Matt fotópapír Fényes fotópapír Extra matt
XXL panoráma
(kb. 42 × 30 cm)
 • Kemény borító
 • Műbőr borító
 • Prémium vászon borító
16990 Ft-tól*
 • Kemény borító
18990 Ft-tól*
 • Kemény borító
19990 Ft-tól*
 • Kemény borító
24990 Ft-tól*
 • Kemény borító
20990 Ft-tól*