XL CEWE FOTÓKÖNYV készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

XL CEWE FOTÓKÖNYV - 30x30 cm méret
  • XL CEWE FOTÓKÖNYV
  • Papírtípusok
  • Borítótípusok
  • Árak

XL CEWE FOTÓKÖNYV termékinformáció

Tegye naggyá fotóit!

A 30 x 30 cm méretű XL CEWE FOTÓKÖNYV örökre megőrzi legszebb emlékeit! Az akár 178 oldalas fotókönyv minden oldala egyedileg szerkeszthető digitális fényképei, kísérőszövegei, fantasztikus stílusminták és alkalomhoz illő hátterek segítségével! Válasszon az elegáns borító típusok közül saját ízlése szerint. A kemény borító nyújtja a legnagyobb szerkesztői szabadságot, hiszen szintén ízlés szerint tervezhető, a belső oldalak elrendezéshez hasonlóan. Adjon címet saját XL CEWE FOTÓKÖNYVÉNEK és írja fel a könyvgerincre - így könnyebben megtalálja a polcon az elkészült remekművet!

Termékinformációk

Méret:

kb. 30 x 30 cm (zárt)

Oldalszám:

26 oldaltól max. 178 oldalig

Szállítási idő:

5-6 munkanap*

*fotópapíros és extra matt esetén 10-15 munkanap

XL CEWE FOTÓKÖNYV – digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatású 30x30 cm XL CEWE FOTÓKÖNYV készítés során csakis csúcsminőségű papírt alkalmazunk, melynek vastagsága 200 g/m².

XL CEWE FOTÓKÖNYV – magasfényű papír

Digitális nyomtatás - magasfényű

A magasfényű XL CEWE FOTÓKÖNYV gyártás során 200 g/m² vastagságú, digitális nyomtatásra alkalmas papírt használunk. A nyomtatást követően a belívek egy különleges, fényes lakkréteget kapnak, így fog igazán tündökölni a CEWE FOTÓKÖNYV minden oldala, ráadásul a lakkréteg ellenállóvá teszi a papírt a szennyeződésektől és a vízcseppektől.

Extra matt XL fotókönyv

Digitális nyomtatás - extra matt

A nyomtatási eljárás rendkívül hasonló a sima digitális nyomtatású típusokhoz. Ebben az esetben a nyomtatást hagyományos, 170 grammos papírra végezzük, egy speciális HD tinta segítségével. A nyomtatási módszer kiváló választás a fekete-fehér felvételekhez is.

XL CEWE FOTÓKÖNYV – matt fotópapír

Matt fotópapír

A matt fotópapíros XL CEWE FOTÓKÖNYV belívei a klasszikus digitális fényképelőhívás során alkalmazott levilágítási technikával, fotópapírra készülnek. A lapokat ezután leporelló hajtással rögzítjük. Ennek köszönhetően a fotópapíros XL CEWE FOTÓKÖNYV oldalai 180°-ban nyithatók.

30x30 cm CEWE FOTÓKÖNYV – fényes fotópapír

Fényes fotópapír

Az XL CEWE FOTÓKÖNYV egy igazán különleges, csillogó fotópapíros típusban is megrendelhető. Gyártása megegyezik a matt fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYV gyártási folyamatával. A fényképek színei a fényes fotópapíron valósággal életre kelnek, a fényes felület mélységet ad felvételeinek.

30x30 cm fotókönyv – kemény borítóval

Kemény borító

Az XL CEWE FOTÓKÖNYV kemény borítója egyedileg tervezhető. A borító papír megnyomását követően a papír először laminálásra, majd kartonra ragasztásra kerül. A könyvgerinc kialakítása után a belívek ragasztással kerülnek rögzítésre a borítóhoz. A borító tervezése közben engedje szabadjára kreativitását! Díszítse a felületet legszebb digitális fényképeivel, frappáns szövegekkel és hátterekkel. A könyv gerincére is lehetősége van írni, így könnyebben megtalálja a könyvespolcon.

 

CEWE FOTÓKÖNYV Digitális nyomtatás Magasfényű Matt fotópapír Fényes fotópapír Extra matt
XL
(kb. 30 × 30 cm)
  • Kemény borító
11990 Ft-tól*
  • Kemény borító
13490 Ft-tól*
  • Kemény borító
14490 Ft-tól*
  • Kemény borító
15490 Ft-tól*
  • Kemény borító
14490 Ft-tól*

Árlista