Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV - 21x21 cm méretben
 • Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV
 • Papírtípusok
 • Borítótípusok
 • Árak

Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV termékinformáció

Gyönyörű emlékek praktikus méretben!

A szokatlan formátumú, Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV igazán szembetűnő és egyedülálló megjelenést kölcsönöz legszebb képeinek. A különleges formátum annyira kézhez álló, hogy szinte mindig szeretné magánál tartani és a szeretteinek megmutatni! Mielőtt megrendeli CEWE FOTÓKÖNYVÉT, ne felejtse el megszerkeszteni a borítót sem. Feliratozza bátran a könyv gerincét, és a könyvespolcon is azonnal látni fogja, hogy mit takar a sokat sejtető alakú fotókönyv. Így lesz kívül-belül igazán különleges a Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV!

Termékinformációk

Méret:

kb. 21 x 21 cm (zárt)

Oldalszám:

26 oldaltól max. 98 oldalig

Szállítási idő:

5-6 munkanap*

*magasfényű - puha borítós típus esetén 8-10 munkanap; fotópapíros típus esetén 10-15 munkanap

Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV – digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatású CEWE FOTÓKÖNYEK esetében kizárólag csúcsminőségű papírt használunk. A Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV esetében 200 g/m² vastagságú papírral dolgozunk, kivéve a tűzött kötés esetében, ahol a papírvastagság 150 g/m².

Négyzetes fotókönyv extra lakkréteggel

Digitális nyomtatás - magasfényű

A magasfényű négyzetes fotókönyv gyártása nagyon hasonló a sima digitális nyomtatású típushoz. Ebben az esetben képeit 200 g/m2 vastagságú hagyományos digitális papírra nyomtatjuk, majd a belívek egy extra lakkréteget kapnak.

Négyzetes fotókönyv - extra matt

Digitális nyomtatás - extra matt

A típus esetében a négyzet alakú fotókönyv belívein felül az egyedileg tervezhető borító is speciális, mattosító eljárással készül. Az extra matt nyomtatási típust kifejezetten javasoljuk nagy felbontású képek bemutatásához.

Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV – matt fotópapír

Matt fotópapír

A matt fotópapíros Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV gyártás során a belívek a klasszikus digitális fényképelőhívás során alkalmazott levilágítási technikával, fotópapírra készülnek. A lapokat ezután leporelló hajtással rögzítjük. A különleges hajtási technikának köszönhetően a CEWE FOTÓKÖNYVEK oldalai 180°-ban nyithatók. A matt fotópapír garantálja képeinek éles, részlet gazdag színeit.

Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV – fényes fotópapír

Fényes fotópapír

A 21x21 cm méretű CEWE FOTÓKÖNYV egy különösen fényes, eredeti fotópapíros típusban is rendelhető. A technológia megegyezik a matt fotópapíros típus gyártásával. A vegyszeres levilágítási eljárásnak köszönhetően a típus színvilága és részletgazdagsága szinte páratlan.

Négyzetes fotókönyv tűzött kötéssel

Füzet formátum

A Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV tűzött kötéssel is készülhet. A borító egyedileg tervezhető, puha borító, ám a belívek nem ragasztással kerülnek rögzítésre a borítóhoz, hanem tűzött kötéssel. A borító és a belívek 150 g/m² vastagságú papírra kerülnek nyomtatásra.

Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV – puha borítóval

Puha borító

A hajlékony, puha borítóba ragasztással kerülnek az úgynevezett belívek, melyek tulajdonképpen a Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV belső oldalai. Lehetősége van a puha borítót teljes egészében szerkeszteni, igazán egyedivé fényképeivel, hátterekkel és kis szövegekkel teheti.

Négyzet alakú fotókönyv – kemény borítóval

Kemény borító

A Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYVEK kemény borítója egyedileg szerkeszthető. A borító a nyomtatást követően először laminálásra, majd ragasztásra kerül. A borító gerincének kialakítása után a belívek ragasztással rögzülnek a borítóhoz. A borító tervezése közben engedje szabadjára fantáziáját! Díszítse a borítót legszebb digitális fényképeivel, frappáns szövegekkel és hátterekkel. Ha feliratozza a könyvgerincet, könnyedén megtalálhatja a könyvespolcon is.

CEWE FOTÓKÖNYV Digitális nyomtatás Magasfényű Matt fotópapír Fényes fotópapír Extra matt
Négyzet alakú
(kb. 21 × 21 cm)
 • Kemény borító
 • Puha borító
 • Füzet formátum
4490 Ft-tól*
 • Kemény borító
 • Puha borító
6990 Ft-tól*

 • Kemény borító
8990 Ft-tól*
 • Kemény borító
9990 Ft-tól*

 • Kemény borító
8990 Ft-tól*

Árlista