Nagy CEWE FOTÓKÖNYV készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

Nagy CEWE FOTÓKÖNYV - álló formátum - 21x29 cm
 • Nagy CEWE FOTÓKÖNYV
 • Papírtípusok
 • Borítótípusok
 • Árak

Nagy CEWE FOTÓKÖNYV termékinformáció

A CEWE FOTÓKÖNYVEK klasszikusa!

A CEWE FOTÓKÖNYV termékpaletta igazi klasszikus darabja a Nagy CEWE FOTÓKÖNYV. Közkedveltsége praktikus, közel A4 mérete, a rendelkezésre álló szerkesztési lehetőségek, kreatív képelrendezések széles választékának köszönhető. Az egyedileg alakítható kemény borítós típus ráadásul rendkívül tartós, mely védi a Nagy CEWE FOTÓKÖNYV belső lapjait. Gyűjtse össze legszebb emlékeit megörökítő digitális fényképeit, majd rendezze el a Nagy CEWE FOTÓKÖNYBEN, melyet akár 178 oldalig bővíthet! Tökéletes legszebb digitális fényképeihez vagy személyes ajándéknak bármilyen alkalomra.

 

Termékinformációk

Méret:

kb. 21 x 28 cm (zárt)

Oldalszám:

26 oldaltól max. 178 oldalig

Szállítási idő:

5-6 munkanap*

*magasfényű - puha borítós esetén 8-10 munkanap; fotópapíros és extra matt esetén 10-15 munkanap

Nagy CEWE FOTÓKÖNYV – digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatású CEWE FOTÓKÖNYV készítés során csakis csúcsminőségű papírt alkalmazunk. A Nagy CEWE FOTÓKÖNYV esetében 200 g/m² vastagságú papírral dolgozunk, kivéve a tűzött kötés esetében, ahol a papírvastagság 150 g/m².

Nagy CEWE FOTÓKÖNYV – magasfényű papír

Digitális nyomtatás - magasfényű

A magasfényű Nagy CEWE FOTÓKÖNYV esetében 200 g/m² vastagságú, digitális nyomtatásra alkalmas papírt használunk. A fotókönyv gyártás során a belívek egy különleges, fényes lakkréteget kapnak, így fog igazán tündökölni a CEWE FOTÓKÖNYV minden oldala.

Extra matt A4 mréetű könyv

Digitális nyomtatás - extra matt

A klasszikus fotókönyv és az extra matt papír keresztezése egy roppant izgalmas terméket eredményez. A belívek nyomtatásához alkalmazott speciális HD tinta kiválóan alkalmas a nagy felbontású képek részletgazdag prezentálásához!

Nagy CEWE FOTÓKÖNYV – matt fotópapír

Matt fotópapír

A matt fotópapíros A4 méretű CEWE FOTÓKÖNYVEK belívei a klasszikus digitális fényképelőhívás során alkalmazott levilágítási technikával, fotópapírra készülnek. A lapokat ezután rögzítjük leporelló hajtással, melynek köszönhetően a fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYV oldalai 180°-ban nyithatók. A matt fotópapír garantálja képeinek éles, részlet gazdag színeit.

21x28 cm CEWE FOTÓKÖNYV – fényes fotópapír

Fényes fotópapír

A Nagy CEWE FOTÓKÖNYV egy igazán különleges, csillogó fotópapíros típusban is megrendelhető. Gyártása megegyezik a matt fotópapíros típus gyártási folyamatával. A fényképek színei a fényes fotópapíron valósággal életre kelnek, a fényes felület mélységet ad felvételeinek. Így válik igazi kincsé a fényes fotópapíros Nagy CEWE FOTÓKÖNYV!

A4 fotókönyv tűzött kötéssel

Füzet formátum

A Nagy CEWE FOTÓKÖNYV tűzött kötéssel is készülhet. A borító egyedileg tervezhető, puha borító, ám a belívek nem ragasztással kerülnek rögzítésre a borítóhoz, hanem tűzött kötéssel. A borító és a belívek 150 g/m² vastagságú papírra kerülnek nyomtatásra.

Nagy CEWE FOTÓKÖNYV – puha borítóval

Puha borító

A hajlékony, puha borítóba ragasztással kerül az úgynevezett belív, melyek tulajdonképpen a Nagy CEWE FOTÓKÖNYV belső lapjai. Lehetősége van a puha borítót teljes egészében megtervezni, egyedisége fényképének, az alkalomhoz illő háttereknek és a kis szövegeknek köszönhető.

Nagy fotókönyv – kemény borítóval

Kemény borító

A Nagy CEWE FOTÓKÖNYVEK borítója kemény borítója egyedileg szerkeszthető. A borító a nyomtatást követően először laminálásra, majd ragasztásra kerül. A borító gerincének kialakítása után a belívek ragasztással rögzülnek a borítóhoz. A borító tervezése közben engedje szabadjára kreativitását bátran!

 

CEWE FOTÓKÖNYV Digitális nyomtatás Magasfényű Matt fotópapír Fényes fotópapír Extra matt
Nagy
(kb. 21 × 28 cm)
 • Kemény borító
 • Puha borító
 • Füzet formátum
5490 Ft-tól*
 • Kemény borító
 • Puha borító
8000 Ft-tól*
 • Kemény borító
9490 Ft-tól*
 • Kemény borító
11490 Ft-tól*
 • Kemény borító
9490 Ft-tól*

Árlista