Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV - fekvő formátum - 29x21 cm
 • Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV
 • Papírtípusok
 • Borítótípusok
 • Árak

Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV termékinformáció

A klasszikus kedvenc fekvő formátumban is!

A Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV készítés ideális lehetőséget biztosít a legszebb nyaralási fotók tökéletes elrendezéséhez. Az utazása során készített kedvenc tájképei és a naplementéről készült felvételek fekvő formátumban tudnak igazán érvényesülni! A sok alkalomhoz illő dekorációs lehetőségekkel és nagyszerű hátterekkel pillanatok alatt egyediesítheti saját Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYVÉT! A kemény borítót saját ízlése szerint tervezheti meg, kedvenc fényképei segítségével. Feliratozza bátran a könyvgerincet, hogy könnyedén megtalálja alkotását a könyvespolcon is.

 

Termékinformációk

Méret:

kb. 28 x 21 cm (zárt)

Oldalszám:

26 oldaltól max. 178 oldalig

Szállítási idő:

5-6 munkanap*

*magasfényű - puha borítós esetén 8-10 munkanap; fotópapíros és extra matt esetén 10-15 munkanap

Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatású Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV gyártás során csakis csúcsminőségű papírt alkalmazunk, melynek papírvastagsága 200 g/m².

Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – magasfényű papír

Digitális nyomtatás - magasfényű

A magasfényű Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV esetében 200 g/m² vastagságú, digitális nyomtatásra alkalmas papírt használunk. A fotókönyv gyártás során a belívek egy különleges, fényes lakkréteget kapnak, így fog igazán tündökölni a CEWE FOTÓKÖNYV minden oldala. A ragyogó szépség mellett a lakkréteg ellenállóvá teszi a papírt a szennyeződésektől és a vízcseppektől.

Nagy fekvő formátumú extra matt fotókönyv

Digitális nyomtatás - extra matt

Kiváló színhűség és lágy színátmenetek - a speciális tintával nyomtatott 170 grammos papír elegáns keretet biztosít kedvenc digitális fotóinak. Az extra matt belíveken felül a borító is egy vékony, matt fóliaréteget kap.

Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – matt fotópapír

Matt fotópapír

A matt fotópapíros A4 fekvő méretű CEWE FOTÓKÖNYVEK belívei a klasszikus digitális fényképelőhívás során alkalmazott levilágítási technikával, fotópapírra készülnek. A lapokat ezután leporelló hajtással rögzítjük. Ennek köszönhetően a fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYV oldalai 180°-ban nyithatók.

28x21 cm CEWE FOTÓKÖNYV – fényes fotópapír

Fényes fotópapír

A Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV egy igazán különleges, csillogó fotópapíros típusban is megrendelhető. Gyártása megegyezik a matt fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYV gyártási folyamatával. A fényképek színei a fényes fotópapíron valósággal életre kelnek, a fényes felület mélységet ad felvételeinek.

Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV – puha borítóval

Puha borító

A hajlékony, puha borítóba ragasztással kerülnek az úgynevezett belívek, melyek tulajdonképpen a Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV belső lapjai. Lehetősége van a puha borítót teljes egészében megtervezni, saját ízlés szerint!

Kemény borítós Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV

Kemény borító

A Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYVEK készítés során a kemény borító is egyedileg szerkeszthető. A borító a nyomtatást követően először laminálásra, majd ragasztásra kerül. A könyvgerinc kialakítása után a belívek ragasztással rögzülnek a borítóhoz. A borító tervezése közben engedje szabadjára kreativitását bátran! Ha feliratozza a könyvgerincet, könnyebben megtalálja az elkészült művet a könyvespolcon.

 

CEWE FOTÓKÖNYV Digitális nyomtatás Magasfényű papír Matt fotópapír Fényes fotópapír Extra matt
Nagy panoráma
(kb. 28 × 21 cm)
 • Kemény borító
 • Puha borító
6490 Ft-tól*
 • Kemény borító
 • Puha borító
9490 Ft-tól*
 • Kemény borító
10490 Ft-tól*
 • Kemény borító
12490 Ft-tól*
 • Kemény borító
10490 Ft-tól*

Árlista