Kompakt panoráma CEWE FOTÓKÖNYV készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV - panoráma formátumban
 • Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV
 • Papírtípusok
 • Borítótípusok
 • Árak

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV termékinformáció

Formabontó, kompakt méret!

A praktikus méretű, Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV elegendő helyet biztosít legkedvesebb fotóinak. Tökéletes fekvő formátumban készített digitális felvételeihez. Borítóját saját ízlésének megfelelően tervezheti meg. Az A5 panoráma CEWE FOTÓKÖNYVEK kínálatában biztosan megleli a legmegfelelőbbet. A Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV ideális születésnapok, családi hétvégék és egyéb örömteli események legszebb pillanatainak megörökítéséhez, hiszen mindig Önnél lehet, hogy barátaival, rokonaival együtt gyönyörködjenek közös élményeikben.

Termékinformációk

Méret:

kb. 19 x 15 cm (zárt)

Oldalszám:

26 oldaltól max. 74 oldalig

Szállítási idő:

5-6 munkanap*

*fotópapíros típus esetén 10-15 munkanap

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV – digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatású CEWE FOTÓKÖNYV készítés során kiváló minőségű papírt alkalmazunk. A Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV esetében 200 g/m² vastagságú papírral dolgozunk.

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV – magasfényű papír

Digitális nyomtatás - magasfényű

A magasfényű Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV esetében 200 g/m² vastagságú, digitális nyomtatásra alkalmas papírt használunk. A fotókönyv gyártás során a belívek egy különleges, fényes lakkréteget kapnak, így fog igazán tündökölni CEWE FOTÓKÖNYVE. A ragyogó szépség mellett a lakkréteg ellenállóvá teszi a papírt a szennyeződésektől és a vízcseppektől.

Extra matt fotókönyv A5 méretben

Digitális nyomtatás - extra matt

Az A5 méretű fotókönyv lapjait speciális HD tintával 170 g/m2 digitális papírra nyomtatjuk. A nyomtatás módja és a tinta típusa miatt az extra matt oldalak szinte az ofszet hatását keltik. A papírtípus kifejezetten alkalmas az egész apró részletek megjelenítésére.

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV – matt fotópapír

Matt fotópapír

A matt fotópapíros Kompakt CEWE FOTÓKÖNYVEK belívei a klasszikus digitális fényképelőhívás során alkalmazott levilágítási technikával, fotópapírra készülnek. A lapokat ezután leporelló hajtással rögzítjük. A különleges hajtásnak köszönhetően a fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYVEK oldalai 180°-ban nyithatók. Tökéletes dupla oldalra elhelyezett képekhez!

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV – fényes fotópapír

Fényes fotópapír

A Kompakt panoráma CEWE FOTÓKÖNYV fényes fotópapírra levilágított oldalait síkba nyíló kötéssel gyártjuk. A lapokat leporelló hajtással, kettesével rögzítjük egymáshoz úgy, hogy az oldalpárok nyithatóak lesznek síkban középső törés nélkül.

A5 fotókönyv tűzött kötéssel

Füzet formátum

A Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV tűzött kötéssel is készülhet. A borító egyedileg tervezhető, puha borító, ám a belívek nem ragasztással kerülnek rögzítésre a borítóhoz, hanem tűzött kötéssel. A borító és a belívek 150 g/m² vastagságú papírra kerülnek nyomtatásra.

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV – puha borítóval

Puha borító

A hajlékony, puha borítóba ragasztással kerülnek az úgynevezett belívek, melyek tulajdonképpen a Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV belső lapjai. Lehetősége van a puha borítót teljes egészében szerkeszteni, igazán egyedivé fényképeivel, hátterekkel és kis szövegekkel teheti.

Kompakt fotókönyv – kemény borítóval

Kemény borító

A kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYVEK borítója egyedileg tervezhető. A borító a nyomtatást követően először laminálásra, majd ragasztásra kerül. A borító gerincének kialakítása után a belívek ragasztással rögzülnek a borítóhoz. A borító tervezése közben engedje szabadjára kreativitását. Díszítse a felületet legszebb digitális fényképeivel, frappáns szövegekkel és hátterekkel. A könyv gerincére is lehetősége van írni, így könnyebben megtalálja a könyvespolcon.

 

CEWE FOTÓKÖNYV Digitális nyomtatás Magasfényű Matt fotópapír Fényes fotópapír Extra matt
Kompakt
(kb. 19 × 15 cm)
 • Kemény borító
 • Puha borító
 • Füzet formátum
2490 Ft-tól*
 • Kemény borító
6990 Ft-tól*
 • Kemény borító
6990 Ft-tól*
 • Kemény borító
7900 Ft-tól*

 • Kemény borító
6990 Ft-tól*

Árlista