CEWE FOTÓKÖNYV

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

CEWE FOTÓKÖNYV
CEWE FOTÓKÖNYV nemesítés

Effektlakkal tarkított borító

Az effektlakkozásnak köszönhetően apró részleteket emelhet ki könyve borítóján.

Megnézem

Kis méretek óriási választékban

Mini CEWE FOTÓKÖNYV

1990 Ft-tól* Mini CEWE FOTÓKÖNYV típusok
Kis méret, rengeteg emlékkel! A trendi, mini forma, minden táskában elfér. A praktikus formátumú CEWE FOTÓKÖNYV tökéletes választás egy hosszú hétvége emlékeinek megörökítésére.
Mini CEWE FOTÓKÖNYV

Kis CEWE FOTÓKÖNYV

1990 Ft-tól* Kis CEWE FOTÓKÖNYV típusok
A könyv, amely minden zsebben elfér! Bármikor előveheti és felidézheti a legszebb emlékeket. A kis mérete ellenére kreativitás tekintetében nem marad el nagy CEWE FOTÓKÖNYV testvéreitől.
Kis CEWE FOTÓKÖNYV

Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV

2490 Ft-tól* Kompakt panoráma CEWE FOTÓKÖNYV típusok
Elegáns, egyedi, formabontó kompakt méret. A praktikus, 19x15 cm, panoráma méretű Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV elegendő helyet biztosít legkedvesebb digitális fényképeinek.
Kompakt CEWE FOTÓKÖNYV

A legkedveltebb CEWE FOTÓKÖNYV formátumok

Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV

4490 Ft-tól* Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV típusok
Felejthetetlen emlékek különleges, 21x21 cm méretű négyzet alakban. Mielőtt megrendeli CEWE FOTÓKÖNYVÉT, ne felejtse el megszerkeszteni a borítót. Így lesz kívül-belül igazán különleges!
Négyzet alakú CEWE FOTÓKÖNYV

Nagy CEWE FOTÓKÖNYV

5490 Ft-tól* Nagy álló CEWE FOTÓKÖNYV típusok
Íme, a CEWE FOTÓKÖNYVEK klasszikusa, melynek lapjai szívmelengető emlékeket rejtenek. Igazán személyes ajándék a különleges alkalmakra - Karácsonyra, esküvőre, születésnapra.
Nagy CEWE FOTÓKÖNYV

Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV

6490 Ft-tól* Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV típusok
A fotókönyvek klasszikusa immáron panoráma méretben is. Tökéletes választás a nyaraláson készített fényképei, tájképei megörökítéséhez. Minden oldala és a borító is egyedileg tervezhető.
Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV

Legszebb pillanatai igazán nagy méretben

XL CEWE FOTÓKÖNYV

11990 Ft-tól* XL CEWE FOTÓKÖNYV típusok
Tegye naggyá fotóit – rendezze 30x30 cm méretű, XL CEWE FOTÓKÖNYVBE! Az akár 154 oldalig bővíthető típus tökéletes választás legkedvesebb felvételei megörökítéséhez.
XL CEWE FOTÓKÖNYV

XXL CEWE FOTÓKÖNYV

13990 Ft-tól* XXL álló CEWE FOTÓKÖNYV típusok
Óriási méretben örökítheti meg maradandó pillanatait az XXL álló (28x36 cm) CEWE FOTÓKÖNYVBEN, melyet saját ízlése szerint, egyedileg tervezhet meg!
XXL CEWE FOTÓKÖNYV

XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV

16990 Ft-tól* XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV típusok
Legyen szó esküvőről, álomutazásról, jubileumi ünneplésről, a 42 x 30 cm méretű CEWE FOTÓKÖNYV a lehető legelegánsabb formában őrzi meg élete fontos pillanatait.
XXL panoráma CEWE FOTÓKÖNYV

Információk a különböző CEWE FOTÓKÖNYV méretekről

Egy egyedi és megismételhetetlen CEWE FOTÓKÖNYV elkészítéséhez 9 különböző méret áll rendelkezésére. A megfelelő kiválasztása nem csak a képek mennyiségétől és méretétől, de a tartalomtól és a fotókönyv funkciójától is függ. Egy ajándék fotókönyvvel - legyen az bármilyen formátumú - hatalmas meglepetést adhatunk! Persze a saját részre készített megrendelések esetén sem mindegy, hogy mit kapunk kézhez, ezért fontos, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kialakítású terméket. Az ingyenes rendelőszoftver, vagy a CEWE FOTÓVILÁG applikáció számtalan lehetőséget kínál egy igazán kreatív, egyedülálló, képeket, feliratokat és grafikai elemeket is tartalmazó emlékőrző megvalósításához.

A kis alakú CEWE FOTÓKÖNYVEK (mini, kis alakú, kompakt panoráma vagy négyzetes) kiválóak köszönetképpen vagy apróbb, jelzésértékű ajándékként. A fekvő A6-os méretű mini album pl. tényleg szinte minden táskában elfér, így téve lehetővé, hogy legkedvesebb emlékeinket mindig magunknál tarthassuk, akkor is, ha telefonunk már régen lemerült volna. A négyzetes formátum a maga különleges formájával a különleges, pl. fekete – fehér fényképek vagy egy városnéző túra épületfotóinak tárháza is lehet. A legkisebb méretek rendelhetőek tűzött kötésben vagy puha borítással is, a kompakt panoráma és a négyzetes CEWE FOTÓKÖNYVEK már kemény borítóval is kialakíthatóak.

Az Önben rejlő nagyobb kreativitás kibontakoztatása ne a méreten múljon! A nagy alakú CEWE FOTÓKÖNYV lapjainak mérete egy klasszikus A4-es oldallal egyezik meg, így ideális méret pl. esküvői fotók, vagy egy évkönyv számára, amely a legszemélyesebb karácsonyi ajándék lesz a család számára!

Ha inkább táj-, vagy fekvő formátumú képei vannak, akkor válassza a nagy alakú, panoráma vagy a még impozánsabb, XL méretű, 30 x 30 cm-es oldalakat kínáló CEWE FOTÓKÖNYVET. Ez utóbbit három különböző borítótípussal rendelheti: kemény-, műbőr vagy prémiumvászon borítással.

A legnagyobb méreteket a legnagyobb emlékek számára tartogatjuk, egy várva várt utazás vagy esemény fotói XXL méretű, fekvő vagy állótájolású fotókönyvet érdemelnek! Csavaros vagy ragasztott kötés, fotópapíros vagy digitális kivitel, nem csak a méret, a lehetőségek is hatalmasak!