CEWE NAPTÁR készítés

Rendelje meg az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel!

CEWE NAPTÁR 2020-ban is - ezernyi emlék 12 naptár lapon!

A4 falinaptár

3490 Ft-tól* CEWE Fényképes A4 falinaptár készítés
Kreatív ajándékként vagy előszobája falára akasztva is megállja a helyét – CEWE fényképes A4 falinaptárának minden lapja egy igazi kincs, telis-tele legszebb emlékeivel.
Szoftver letöltés

A3 falinaptár

5290 Ft-tól* CEWE Fényképes A3 falinaptár rendelés
Engedje szárnyalni kreativitását! Pár fénykép és egy alkalomhoz illő, letölthető dizájnelemmel igazi műremeket készíthet konyhája falára. Az A3 falinaptár panoráma formátumban is rendelhető.
Szoftver letöltés

A2 falinaptár

12990 Ft-tól* CEWE Fotónaptár készítés – A2 falinaptár
Egy csipetnyi kreativitás, csodálatos fényképek és már kész is a tökéletes recept az óriási méretű, egyedi fényképes A2 falinaptárához. A fényes fotópapír emeli ki igazán kedvenc fényképe színeit!
Szoftver letöltés

Négyzet alakú falinaptár

6490 Ft-tól* CEWE Négyzet alakú falinaptár készítés
Extravagáns méret - teli emlékekkel: igazán szemet gyönyörködtető látványt fog nyújtani a különleges, 30,5 x 30,5 cm méretű, Négyzet alakú falinaptár, melyben az Ön fényképeié a főszerep!
Szoftver letöltés

A3 Éves határidőnaptár

1590 Ft-tól* CEWE A3 Éves határidőnaptár rendelés
A fényképes A3 éves határidőnaptárral otthon vagy az irodában egy szempillantás alatt áttekintheti az egész évet! Dobja fel naptárát digitális képeivel és a számos alkalomhoz illő, letölthető háttérrel.
Szoftver letöltés

Határidőnaptárak

2990 Ft-tól* CEWE Fényképes határidőnaptár készítés
Fényképes határidőnaptárát játszi könnyedséggel elkészítheti az ingyenesen letölthető Fotóvilág rendelőszoftverrel. Dekorálja kedvenc fotóival és dizájnelemekkel a fotónaptár minden oldalát!
Szoftver letöltés

Állítható asztali naptár

CEWE fényképes állítható asztali naptár rendelés
Ügyes kialakítása révén a fényképes állítható asztali naptár minden íróasztalon stabilan áll. Így mindig szem előtt lesznek a legszebb emlékeit megörökítő digitális fényképei.
Szoftver letöltés

Asztali határidőnaptár

3290 Ft-tól*
Az asztali határidőnaptár elegendő helyet biztosít a programok rendszerezésére. Lepje meg szeretteit ezzel a praktikus fotónaptárral az év bármely szakában – a kezdő év és hónap szabadon választható!
Szoftver letöltés

Négyzet alakú asztali naptár

2990 Ft-tól* Saját fényképes négyzet alakú asztali naptár készítés
Egy asztali naptár, mely kiváló pozícionálási lehetőséget biztosít mind a fekvő, mind az álló tájoló fotóinak. Attraktív megjelenése és praktikus funkciója miatt minden íróasztal kötelező eleme!
Szoftver letöltés

CEWE NAPTÁR rendelés online – hatalmas méretválasztékkal

Legszebb felvételeiből nálunk Ön szerkeszti meg az egész évét végigkísérő, személyes naptárát!

A CEWE NAPTÁRAK sokféle méretben rendelhetőek. A legkisebb, állítható, asztali naptártól kezdve az A2 méretű határidőnaptárig. Legkedveltebb termékeink a spirálozott, akasztóval ellátott, A4 és A3 méretű falinaptárak, akár panoráma formátumban is. A legtöbb naptár fotópapíron is rendelhető, így egy egész év emléke marad fotópapírra levilágított minőségben örökre csillogó.

A különleges felvételekhez különleges oldalarányt kínálunk Önnek: a négyzetes falinaptár a maga 30,5 x 30,5 cm méretével biztosan uralni fogja a falra irányuló tekinteteket. Fali vagy asztali naptáraink nem csak karácsonyra vagy az Újév alkalmából nyújtanak kedves ajándékötletet, de a munkahelyen kifüggesztett, családi fotózás vagy utazás emlékeit tartalmazó naptár a nehezebb irodai pillanatokban is mosolyt csal arcára. Egy A3 méretű, legszebb fotóinkból, fotópapíros naptár gyönyörű faldekoráció, amely lakásunk hangulatát is meg tudja határozni.

Fényképes naptárainkat nem csak méret és papírtípus szerint, de funkció szerint is csoportosítani lehet. A klasszikus fényképes naptárakkal - ahol a fotók dominálnak – ellentétben a határidőnaptárak esetében hangsúlyos a naptárrész, amelyet fotóival díszíthet. A napokat tartalmazó terület is rengetegféleképpen alakítható ki, akad olyan is, amely a névnapokat, vagy az ünnepnapokat is tartalmazza. Egyes típusok lehetőséget nyújtanak arra is, hogy már a szerkesztés során is jegyzeteket írhasson az egyes napok mellé.

Legtöbb naptárunk választható „dizájn” változatban, azaz profi dizájnerek által megtervezett, kész sablonokkal is. Több dizájnelemmel együtt a szoftveren keresztül ezek is bármikor, akár ingyenesen is letölthetőek. A CEWE NAPTÁRAK többi termékükhöz hasonlóan rendelhetők házhoz szállítással, de személyes átvétellel.