FSC® tanúsítvány - CEWE FOTÓKÖNYV

FSC® - Forest Stewardship Council®

A CEWE FOTÓKÖNYVEKET FSC® minősítéssel állítjuk elő. A klíma- és a természet védelme szívügyünk.FSC® – Forest Stewardship Council®

Az igazolt fenntarthatóság

FSC® tanúsítvánnyal rendelkezünk. Szívügyünk a klíma- és a környezetvédelem.

A tanúsítvány úgynevezett terméklánc minősítés, amely ellenőrzi a fatermékek átfutását a feldolgozáson és a kereskedelmen keresztül az erdő és a végső felhasználó között.

Aktívan támogatjuk az egész világot érintő felelősség teljes erdőgazdálkodást, ezért a CEWE FOTÓKÖNYV előállításához kizárólag FSC® tanúsítvánnyal ellátott alapanyagokat használunk.

Csak az lehet FSC® tanúsítvánnyal ellátott anyag (fa, papír, stb.), melyek a felelős erdőgazdálkodás szigorú irányelveinek megfelelnek. Ezen irányelvek többek között a természetes erdők megtartása, génmanipulált növények tiltása, bennszülött törzsek- és a környezet védelme.

A Forest Stewardship Council® (FSC®) 1996 óta szigorú követelményeket állít a felelős erdőgazdálkodás védelmére. A vállalkozások, melyek FSC® szabvány szerint dolgoznak, megfelelnek ezen szigorú követelményeknek és működésüket folyamatosan ellenőrzik.