CEWE FOTÓKÖNYV teszteredmények, tesztbeszámolók

Tesztbeszámolók

Vásárlóinkat a jövőbe repítjük – folyamatos fejlődés a vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően

Beste Fotobuch-Software 2012

2012-ben a legnagyobb fotókönyv gyártó cégek mérkőztek meg egymással. A kiértékelést a PHOTOGRAPHIE szaklap végezte. A CEWE FOTÓKÖNYV elsöprő sikert aratott. A CEWE Fotóvilág szoftver elnyerte a „Legjobb szoftver” díjat.

A CEWE FOTÓKÖNYV 2017-ben is elnyerte a Superbrands címet!

CEWE FOTÓKÖNYV Superbrands díj 2017-ben is!

PLUS X AWARD kiváló minősítés

Plus X Award
A könnyen kezelhető Fotóvilág rendelőszoftver segítségével gyorsan és egyszerűen megszerkeszthet egy tartós, örök emlékű fotókönyvet, a CEWE FOTÓKÖNYVET.

MACup tesztgyőzelem

MACup teszteredmény
A MACup szerkesztőség a 2011. márciusi számában tesztelte a legnagyobb fotókönyv gyártó cégek szoftvereit. A zsűrizés során az egyik legfontosabb legszempont a szoftver által nyújtott lehetőségek voltak.

FOTOTEST tesztgyőzelem

FOTOTEST tesztbeszámoló
A „FOTOTEST” nevű újság a CEWE-t és további 7 szolgáltatót nyomtatási minőség, kidolgozási minőség, a szoftver kezelhetőség és funkcionalitás, valamint a szállítás és csomagolás alapján tesztelte.

DigitalPhoto tesztgyőzelem

A „DigitalPhoto” nevű újság a CEWE-t és további 4 szolgáltatót minőség, a szoftver kezelhetőség és funkcionalitás, valamint szállítás és csomagolás alapján tesztelte. A döntés alapján a CEWE FOTÓKÖNYV lett tesztgyőztes!
  • CEWE FOTÓKÖNYV Teszteredmények

BILDERBÜCHER – A nagy fotókönyv teszt – 2012

Bilderbücher Test

A fotókönyvek nemcsak a hagyományos fotóalbumokat váltották fel, hanem fényképes portfólió prezentációk, üzleti bemutatkozó anyagok készítésére is ideális. A PHOTOGRAPHIE újság azt szerette volna kideríteni, melyek azok a fotókönyvek, amik a megfizethető ár mellett megfelelő minőséget, szolgáltatást tudnak nyúltani. Ennek kiderítésére az újság hat fotókönyv szolgáltatót DIN A4-es fotókönyvét hasonlította össze.

A piacvezető CEWE készíti a CEWE FOTÓKÖNYVET, melyeket számos drogériában, elektronikai üzletláncban, kiskereskedésben át lehet venni. Az oldenburgi központú vállalat Európa szerte számos laborral rendelkezik.

A CEWE rendelőszoftvere lenyűgöző: Windows, MacOS, Linux operációs rendszerekkel is kompatibilis és rengeteg szerkesztési opcióval rendelkezik. Mindemellett a CEWE-nek sikerült egy átlátható, felhasználóbarát szoftvert elkészíteni. A szoftver fő előnyei: A szövegszerkesztő könnyen használható, a szövegek formázását lehet csak egy szövegdobozra vagy akár az egész könyvre is alkalmazni. A háttérben zajló adatvédelem példátlan és a felhasználható elrendelési lehetőségek száma rendkívül sok. A könyv szerkesztésének végeztével pár kattintással más méretűvé alakíthatja, valamint a belívek papírminőségét is megváltoztathatja utólagosan. Utazásról szóló fotókönyv szerkesztésekor a Geo-Adatok funkció segítségével kis térképrészleteket is beilleszthet könyvébe.

A tesztelő rövid véleménye:

„A CEWE esetében a szoftver működése ámulatba ejtett minket és nemcsak az eredeti fotópapíros, hanem a digitális nyomtatású könyveket is megrendelnénk. A CEWE mellett szól még a nagyfokú rugalmasság is: a könyveket bármikor más méretűvé és típusúvá lehet alakítani."

Plus-X díj - A magas minőségért és az egyszerű kezelhetőségért - Európa legjobb fotókönyve

A CEWE Fotóvilág szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan létre lehet hozni egy kiváló minőségű digitálisan kinyomtatott masszív, akár kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYVET. A fényképek ilyen jellegű bemutatása és rendelése akár látványa, akár kézzel foghatósága miatt is rendkívül művészi.

EISA-díj a CEWE FOTÓKÖNYVNEK - Európa legjobb fotókönyve 2009-2010

Újabb európai kitüntetés - A kiváló minőségű CEWE FOTÓKÖNYV 2009-ben elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) díját. Minek köszönheti mindezt? A kis méretű CEWE fotófüzettől kezdve egészen a nagy méretig, mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő CEWE FOTÓKÖNYVET. Az egyedülálló borító és dizájn, valamint a fotópapírra történő nyomtatási lehetőség garantálják a CEWE FOTÓKÖNYV prémium minőségét. Az ingyenesen letölthető szoftver segítségével akár 3 perc alatt fotókönyvbe rendezheti legkedvesebb képeit. A CEWE FOTÓKÖNYVET saját képére formálhatja a számos elrendezési és dizájnelem segítségével.

A CEWE FOTÓKÖNYV TIPA díjat nyert

Magas európai kitüntetés - A CEWE FOTÓKÖNYV a „Best Photo Service“ kategóriában megnyerte a 2008-as TIPA díjat (Technical Imaging Press Association). A 32 európai szaklap főszerkesztőiből és reprezánsaiból álló zsűri a CEWE FOTÓKÖNYVET az elmúlt hónapokban, a fotópiacon okozott jelentős hatása alapján a fotószolgáltatások vezető termékeként jellemezte. CeWe Color a termékcsoport innovációs előfutára. Idén több mint 3 millió CEWE FOTÓKÖNYV készítését tervezik Európa szerte.

A CEWE FOTÓKÖNYV a TIPA zsűri szerint minőségével, változatosságával és összeállításának egyszerűségével tűnik ki. Az új piac nem csak a kép- és képkezelés piacára van komoly hatással, hanem a felhasználó számára ad egyedülálló lehetőséget értékes emlékeinek személyes kötetbe való gyűjtésére. A CEWE FOTÓKÖNYV mellett szól a méretek, hátterek és kiegészítő szolgáltatások hatalmas választéka is. A http://www.fotokonyv.hu/ honlapon letölthető, rengeteg lehetőséget rejtő ingyenes szoftverrel gyorsan összeállítható a kiváló minőségű CEWE FOTÓKÖNYV. A zsűri tagjai az ár- érték arányt is nagyon jónak találták.

A szoftver átlátható, használata rövid időn belül elsajátítható. A rengeteg elrendezési javaslat mellett bőven hagy teret az egyéni ötletek megvalósítására is. Ezen kívül a program rengeteg lehetőséget nyújt a képek szerkesztésére is.

A zsűri véleménye alapján külön érdemes kiemelni:

  • A szoftver egyszerű alkalmazását
  • Kiváló nyomtatási minőséget
  • Professzionális kötészetet
  • A méretek hatalmas választékát
  • A választható színek mennyiségét
  • A borítók széles választékát

„Nagyon örülök, hogy a 2008-as TIPA díjjal az egyik legrangosabb elismerést kaptuk meg, amellyel a kép- és képkezelés piacának résztvevőit díjazzák.“ mondta Dr. Reiner Fageth, a CeWe Color Csoport kutatás és fejlesztési területért felelős, elöljárósági tagja. „A díj ezenkívül kitűnő ösztönzés a felhasználó és a kereskedelem számára, hogy a CEWE FOTÓKÖNYV számtalan lehetőségét még jobban kiaknázza. A mi számunkra pedig kötelezettséget jelent, hogy továbbra is első osztályú termékekkel lássuk el a fotószolgáltatások piacát.“