CEWE FOTÓKÖNYV - elkészítési tippek

A mi tippünk Önnek!

Örökítse meg az utókornak legszebb pillanatokat! Gyorsan és könnyedén összeállíthatja saját CEWE FOTÓKÖNYVÉT, melynek lapjain az Ön digitális képei és legszebb emlékei a főszereplők. Az egyszerű szerkesztéshez hasznos elkészítési tippeket, óriási CEWE FOTÓKÖNYV méretválasztékot és felhasználóbarát rendelőszoftvert nyújtunk.

Hívja segítségül bátran a CEWE FOTÓKÖNYV Varázslót, mely most még praktikusabb és kreatívabb elkészítési ötletekkel látja el Önt!

Csak néhány lépés vezet CEWE FOTÓKÖNYVÉHEZ!

1.lépés

CEWE FOTÓKÖNYV elkészítési tipp - 1. lépés

 

Indítsa el a Fotóvilág rendelőszoftvert, válassza ki a kívánt CEWE FOTÓKÖNYV méretet. Ezután automatikusan elindul a CEWE FOTÓKÖNYV Varázsló, amely kreatív ötleteket adhat a szerkesztéshez...

A program elindításához kattintson duplán a »Fotóvilág« ikonra. A kezdőlap megjelenése után válassza ki a kívánt CEWE FOTÓKÖNYV típust majd kattintson az »Állítsa össze most« gombra. Ekkor megjelenik a CEWE FOTÓKÖNYV Varázsló, amely opcionálisan alkalmazható: amennyiben Ön már tapasztalt szerkesztés tekintetében, természetesen a Varázsló segítsége nélkül is dolgozhat. Az első lépéseket megkönnyíti, amennyiben segítségül hívja, hiszen néhány kattintással optimális javaslatokat ad az elrendezéséhez. Ezeket a javaslatokat bármikor átdolgozhatja és a saját ízlése szerint alakíthatja a fotókönyvet.

2.lépés

CEWE FOTÓKÖNYV elkészítési tipp - 2. lépés

 

Egy rövid, bevezető információ után a CEWE FOTÓKÖNYV Varázsló felajánlja, hogy fényképeit a »Drag & Drop« módszerrel válassza ki...

Olvassa el a CEWE FOTÓKÖNYV Varázslóról szóló rövid tájékoztatót, majd kattintson »Javaslat készítése« gombra. A szerkesztés Varázsló nélkül is lehetséges, ehhez kérjük, kattintson az »Üres fotókönyv megnyitása» gombra, amely a közvetlenül a választott CEWE FOTÓKÖNYV típus szerkesztőfelületéhez vezet. Tallózza ki a bal oldalon található felületen a kívánt mappát, amelyekben azon fényképek találhatóak, melyeket a fotókönyv oldalain szeretne viszont látni. Ezt követően bármely megoldást választja, jelölje ki és lenyomva tartott jobb egérgomb mellett (»Drag & Drop«) húzza át a jobboldali részre a mappa tartalmát.

3.lépés

CEWE FOTÓKÖNYV elkészítési tipp - 3. lépés

 

A kiválasztott fényképeket a CEWE FOTÓKÖNYV Varázsló egy intelligens algoritmus alapján elrendezi CEWE FOTÓKÖNYVÉBEN...

Válassza ki a CEWE FOTÓKÖNYVBE kerülő digitális képeket, majd kattintson a »Fotókönyv javaslathoz« gombra és az asszisztens rövid idő elteltével elkészíti CEWE FOTÓKÖNYV elrendezési javaslatát.

4.lépés

CEWE FOTÓKÖNYV elkészítési tipp - 4. lépés

 

A CEWE FOTÓKÖNYV Varázsló minden javaslatát megváltoztathatja saját igényei és ötletei alapján...

CEWE FOTÓKÖNYVE megjelenik a szerkesztőfelületen. Az oldalakat bármikor módosíthatja: határozza meg a képek elhelyezkedését, az oldalak hátterét, forgassa el a képeket, használja az effekt lehetőségeket vagy egészítse ki a fotókat egyedi feliratokkal. eközben megnézheti a CEWE FOTÓKÖNYV előnézeti képét. Amennyiben elégedett az eredménnyel, mentse el a könyvet és kattintson a »A bevásárlókosárba« gombra!

5.lépés

CEWE FOTÓKÖNYV elkészítési tipp - 5. lépés

 

Ellenőrizze megrendelését, majd válasszon a megrendelési módok, illetve az átvétel módok között...

Ellenőrizze még egyszer megrendelését és amennyiben mindent rendben talál, válasszon a megrendelési – illetve átvételi módok közül: CD írás »Megrendelés leadása üzletben« vagy Online megrendelés »Személyes átvétel üzletben« és »Házhozszállítás«, majd kezdje el a CEWE FOTÓKÖNYV megrendelését. Miután megjelent a Rendeléssegítő, töltse ki a regisztráció során megadott adatait, amennyiben még nem történt meg, kérjük, regisztráljon. Kattintson a »Tovább« gombra. Ezt követően tudja kiválasztani a fizetési – és szállítási módot. Miután ellenőrizte a megrendelést, megtörténhet a megrendelés véglegesítése. Kész is! Néhány nap múlva már kézben is tarthatja saját összeállítású CEWE FOTÓKÖNYVÉT.