Lezárult 2017-es CEWE FOTÓKÖNYV pályázatunk, köszönjük a részvételt és gratulálunk győzteseinknek!

Megtaláltuk 2017 legszebb CEWE FOTÓKÖNYVEIT!

~ 1350 induló könyv közül választottuk ki hat kategória legjobbjait, valamint a pályázat különdíjas könyvét! ~


Tekintse meg a győztes könyveket:~ A díjakat egy -a Magyar Tudományos Akadémia különtermében megrendezésre kerülő- gálán adtuk át személyesen győzteseinknek. ~
Az estéről összefoglaló videó is készült:A zsűri nevében ügyvezetőnk, Zoboki Zoltán nyilatkozott:

„Nagyszerű érzés volt már zsűrizni is a beérkezett pályázatokat, hiszen ilyenkor egy másodperce bepillanthatunk abba a sok csodás élménybe, amely a vásárlóinkat fotózásra, majd fotókönyv-készítésre ösztönzi. A személyesen találkozás a kiemelkedő alkotókkal pedig egy nagyszerű visszajelzés számunkra, megerősít minket abban, hogy fejlesszük termékeinket, a hozzájuk tartozó szolgáltatásokat, ezzel még több teret adva a kreativitás kibontakozásának”

Zoboki ZoltánA díjátadó képekben:

Powered by flickr embed.Vendégeink mondták:

"Szeretnénk megköszönni, hogy részesei lehettünk a nagyon színvonalasan megrendezett díjátadó gálának és albumunk bekerülhetett a díjazottak sorába.:) További sok sikert kívánunk!"

Imre Enikő

"Szeretném még egyszer megköszönni Önnek, Kollégáinak a pénteki ünnepséget, egészen fantasztikus volt! Az albumok többsége már nekem is ismerős volt, hiszen követtem a galériában őket, de szuper volt találkozni a készítőikkel. A helyszín és a fogadás pedig egészen elképesztő... Óriási élmény volt! Köszönjük!"

Jenei Gábor

"Szeretném megköszönni ezt a jó hangulatú, színvonalas gálát, amin részt vehettem / vehettünk. A szépen szerkesztett meghívótól kezdve az igényes helyszínen át, a kedves és profi műsorvezetésig, minden minőségi volt. És hogy találkozhattam veletek is, meg hogy kézbe vehettem a többi szépséges könyvet is (ez nagyon nagy ötlet volt!), csak hab volt a tortán. Nagyon jól éreztük magunkat, felejthetetlen élményként vonul be ez a nap az életünkbe :)"

Bernáth Katalin

HAMAROSAN indul – CEWE FOTÓKÖNYV PÁLYÁZAT 2018!