Világrekord: harmadszorra is a CEWE » A világ legjobb fotószolgáltatója! «

Harmadszor is megkaptuk a TIPA World Award díjat


Díjnyertes hexxas – a CEWE „világszerte a legjobb fotószolgáltató”

Európa vezető fotókidolgozójaként harmadszor – zsinórban másodszor- örülhetünk a TIPA World Award díjnak. Egyetlen más cég sem nyerte el még ebben a szektorban ilyen sűrűn a „Best Photo Print Service” kategória nemzetközi zsűrijének tetszését. A CEWE FOTÓKÖNYV 2008-as, az effektlakkozott keményborító 2018-as elismerést követően cégünk idén a hatszögletű hexxas falidekorációért kapott díjat. Az idei díj kiemelten különleges elismerés számunkra, mert a hexxas termék ötlete cégünk alkalmazottitól érkező kezdeményezésnek köszönhető. Az elképzelés megvalósítása pedig részlegeink közötti együttműködés eredménye.

Egyedi tervezési koncepció

Döntöttek a TIPA World Award – a fényképes és képes termékekért járó, világszerte legáhítottabb díj – idei győzteseiről: A CEWE termékinnovációi egymás után kétszer nyerték el a „Technical Image Press Association (TIPA)” zsűrijének elismerését. A díjnyertes hexxas termék 2018 szeptembere óta rendelhető, különböző méretben és darabszámban. A hatszögletű lapok stílusos műalkotást varázsolnak személyes fényképeiből, hiszen azok egyedülálló formátumának köszönhetőn kollázst vagy több részből álló dekoráció készíthető akár csak egy fotóból is. A 30 világhírű fotómagazin kiadójából álló zsűri végső döntése a következő lett: „A hexxas az otthoni és irodai képmegjelenítés új koncepcióját jelentik (...) A mágneses felfüggesztő rendszer segítségével bárhogyan elrendezhető fotólapokkal izgalmas kollázsok készíthetők.”

Kereslet van az ötletekre

A CEWE-nél a termékinnovációk fejlesztésében vállalatunk valamennyi részlege közreműködik. Cégcsoportunk közel 3900 alkalmazottja közül sokan vesznek aktívan részt a fejlesztésben. Rendszeresen adunk lehetőséget, hogy rendezvényeinken, mint pl. az Innovációs nap, különböző országok és részlegek képviselői mutassák be egymásnak ötleteiket. Ezeket sokszor az eltérő kulturális igények szülik és remek alkalmat kínálnak kollegáink látókörének szélesítésére is. A hexxas ötlete is így született meg. „A TIPA World Award 2019 elnyerése ezért nem csak termékünk elismerését, hanem alkalmazottaink és módszereinknek igazolását is jelenti. - mondta a CEWE vezérigazgatója, Dr. Christian Friege. „A díj elnyerése megint csak azt mutatja, mennyi ötletgazdagság rejlik mindnyájunkban”.

hexxas

Hatszögletű mestermű: kedvenc felvételei fotólapokon!


Minden fotója más és más önálló pillanat? A hexxas egységbe foglalja élményeit! Mutassa meg utazása során szerzett benyomásait briliáns színű hatszögletű fotólapokon! 18 x 15,6 cm és 27 x 23,4 cm méretű elemek közül választhat. Ha szeretné, minden darabra másik felvételt helyezve többszörözheti élményeit! Ha egy nagyon jól sikerült felvétele van, különleges megoldást kínál, ha azt az egyet sok önálló hexxas darabra helyezi, majd dekoráláskor lesz sok kis elemből egy egész. A termék tartozékaként szállításra kerülő ragasztószalag és mágneses rögzítőelemek segítségével tényleg kiélheti minden kreativitását. A csomagban elhelyezett Y eltartó opcionális segítség, hogy használatával egymástól egyforma távolságra tudja az egyes darabokat felhelyezni – de csak, ha Ön is úgy szeretné!

Az effektlakkozott CEWE FOTÓKÖNYV borító meggyőzte a nemzetközi zsűrit


CEWE FOTÓKÖNYV Tipa - A Világ Legjobb Fotószolgáltatója

Huszonkilenc, a világ minden tájáról származó, neves fotómagazin kiadója választotta meg áprilisban a TIPA World Awards 2018 nyerteseit. A „Best Photo Print Service“ kategóriájának győztese a CEWE - Európa vezető fotószolgáltatója - lett, effektlakkozott CEWE FOTÓKÖNYV borítójával.

Nemzetközileg meggyőző

A „Technical Image Press Association“ – röviden: TIPA díja a fotó- és képalkotási termékekre adható legjobbnak tartott kitüntetés a világon. A döntéshozatali folyamat független szerkesztőségek által végzett, az ágazat újdonságairól szóló, az olvasók tájékoztatásának céljából közzétett rendszeres termékvizsgálatokon alapul. A „Best Photo Print Service“ kategóriában a CEWE kapta az idei évben a TIPA World Awardot. A CEWE FOTÓKÖNYV borítók effektlakkozásának lehetősége meggyőzte a nemzetközi zsűrit. Az arany- és ezüstszínű vagy a domború effektlakkok teszik még értékesebbé az egyedi kialakítású borítót. „Nagyon örülünk, hogy a tapasztalt szerkesztőkből álló zsűri kitüntette a CEWE FOTÓKÖNYVET és az effektlakkozás lehetőségét”, mondja Thomas Mehls, a CEWE marketingigazgatója. „Termékeinkkel biztosítjuk, hogy a fotók ne maradjanak láthatatlanok a tárolóeszközökön, hanem megélhetőek legyenek vizuálisan és tapintással is. A TIPA World Award megerősít bennünket abban, hogy ügyfeleinket a továbbiakban is, napról-napra megajándékozzuk a fotók adta örömmel. A CEWE FOTÓKÖNYV sokféle különböző méretet, papírfajtát, kötésváltozatot és egyéb testreszabási lehetőséget kínál világszerte, így tudjuk biztosítani, hogy bárki olyan fotókönyvet készíthessen, amely a legjobban tetszik neki. „A bemutatott borítókon kívül a TIPA tagjai kiemelték az intuitív tervezési folyamat lehetőségét is, amely bárki számára lehetővé teszi, hogy személyes, egyedi kialakítású borítót készítsen: "Az online irányított, lépésenkénti folyamat hatalmas segítség a könyvválasztásban és a tervezésben is" - foglalta össze a zsűri az értékelését.

Széles választék az egyéni eredményekhez

A CEWE FOTÓKÖNYVEKNEK már a borítója is izgalmas és felkelti a tartalom iránti kíváncsiságot – legyen szó az ott elhelyezett fotókról, dizájnokról vagy magáról a kivitelezéséről. A TIPA által kitüntetett, effektlakkozott borító domború hatását klasszikus, arany- vagy ezüstszínű extra lakkréteg adja, amellyel különböző tervezőelemek emelhetők ki, így téve látványossá és tapinthatóvá egy fotókönyv borítóját. A clipartok, szövegek és keretek mellett az effektlakk finoman kidolgozott hátterekhez és egyes stílusokhoz is választható, így kölcsönözve már az egész borítónak ragyogó struktúrát. A CEWE a ragasztott kemény kötésen kívül -formátumtól függően-, további borítótípusokat is kínál, pl. puha borító, füzet, bőr vagy prémium minőségű vászon.